Mijn zus spreekt over onze inspiratiebron mijn moeder

Met liefde en lef was ze een held op haar reis

Ik ben trots op mijn zus en mijn moeder. Met liefde en lef spreekt Heleen op een congres voor inspiratie in de zorg. Voor mij is mijn moeder Margot een held in haar reis om haar passie te leven: zieke mensen helpen als wijkverpleegkundige. De mens zien achter de ziekte, met veel liefde en lef. En daarin was ze unstoppable.

Bekijk de inspirerende speech van mijn zus over mijn moeder.

http://www.medexperience.nl/talks/heleen-van-nispen/

IMG 0316

Zij meldde zich nooit ziek, ook al had ze 3 dagen achter elkaar migraine, ging de strijd aan met niet meewerkende artsen en sprak met liefde over haar patienten. Zij zag geen ziektebeeld, maar zij zag de mens, vanuit totale gelijkwaardigheid. 

Mijn passie is sprankelende organisaties creëren, waarin mensen vanuit:

oprechte verbinding met de purpose van de organisatie, en nieuwsgierigheid naar zichzelf en betrokkenheid met elkaar

samen de gaafste, tofste prestaties neerzetten.

Met liefde en lef jezelf en de ander leren kennen. Ontdekken waar jezelf en samen kan groeien. En daar ben ik unstoppable in. Ook al word ik soms ook ontmoedigd door belemmerende gedachten, zorgen, leidinggevenden die nog steeds acteren vanuit "command & control" dan "sense & respond", mijn eigen ongeduld.

Als held op mijn reis heb ik deze draken steeds te verslaan.

En toch blijf ik dit met hart en ziel doen. Omdat ik zo zeker weet dat we hiermee meer "happy workplaces" creëren met gelukkige, geinspireerde mensen met lef. 

Waar ben jij unstoppable in? Wat blijf je steeds doen waar je veel energie bij voelt, blij van wordt? Wat is dat in de kern? 

Heb je hierbij hulp nodig, om jouw kern, jouw "schat" te ontdekken, als held op jouw reis?

De "Reis van de Held" is het proces waarin ik jou, of jouw team kan ondersteunen om dit te ontdekken en te verwezenlijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast
 • logo-ABN-amro
 • logo-albert-schweitzer
 • logo-Bavaria
 • logo Essent
 • logo-boska
 • logo-Conway-Partners
 • logo-DE
 • logo-iglo
 • logo FrieslandCampina
 • logo-KPN
 • logo-Momentive
 • logo-OHRA
 • logo Chemours
 • logo-P-G
 • logo-philips
 • logo-polyplastic
 • logo-respect-zorggroep
 • logo-sanofi-aventis
 • logo-unilever
 • logo-Valeo
 • logo-NOOSA
 • logo-ICL
 • logo young capital